Vi har 10 års erfaring med at skabe firmaarrangementer og oplevelser for mindre og mellemstore virksomheder og organisationer i Aarhusbugten.

Alle oplevelserne her på vores hjemmeside kan tilpasses små til mellemstore personalegrupper, og vi er enormt fleksible med at sammensætte oplevelserne, så arrangementet passer til jeres behov.

 

Udover storytelling og passion for havet, har Aarhus SeaRangers camps og samarbejdspartnere både i det centrale Aarhus og rundt i bugtområdet. Således kan I en halv times kørsel eller sejlads fra Aarhus finde vores lejre - altid i naturskønne omgivelser og udstyret med alt det grej og lavvu-telt der skal til for at give jer en fed oplevelse i naturen.

Det vil sige, at vi kan forankre jeres arrangement midt i en af Danmarks største vækstcentre, i små idylliske øsamfund på Tunø eller i de maleriske, kuperede landskaber omkring Norsminde, Kaløvig og Mols.

Fælles for vores arrangementer er, at de alle skaber meningsfulde og indlevende oplevelser ved at foregå på eller tæt ved havet.

 

Leder I efter noget helt andet, eller vil I gerne høre, hvilket firmaarrangement vi kan skræddersy til jeres behov?

 

Kontakt vores engagerede eventplanlæggere, eller udforsk paletten af oplevelser og muligheder herunder:

Skræddersyede arrangementer og firmagaver

 

 

Vi har lejre både på fastlandet tæt ved Aarhus og ude på bugtens øer. Her specialiserer vi os I at kombinere gode adgangsforhold med smuk natur, et arrangement konstrueret til jeres tempo og præmisser.


 

Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud.


Vil I gerne glæde personalet med en meningsfuld gave af høj kvalitet?

Få den nye bog På eventyr i Aarhusbugten til en eksklusiv pris i forbindelse med jeres arrangement.