Aarhus Sea Rangers ApS og searangers.dk vil til enhver tid behandle dine personlige oplysninger i henhold til gældende lovgivning.

Nedenfor kan du læse om Aarhus Sea Rangers ApS’ persondatapolitik.

Når du retter henvendelse til os, bliver du skrevet ind i vores interne system. De personlige oplysninger vi registrerer er navn, telefonnummer og e-mail. Desuden registrerer vi også viksomhedsadresse og CVR nummer.

Registreringen i vores system sker kun ved samtykke i forbindelse med booking og dialog med dig. Du skal være informeret om præcis, hvilke oplysninger vi indsamler og hvorfor. Dette sker i forbindelse med vores salgsdialog med dig.

Som registreret hos Aarhus Sea Rangers ApS, har man altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og man har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Aarhus Sea Rangers ApS via e-mail: info@searangers.dk.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Administration, salg og bogholderi. Kundeoplysninger videregives ikke til andre firmaer. Aarhus Sea Rangers ApS’ servere og statistiksystemer varetages af Aarhus Sea Rangers ApS’ IT-leverandører.

Aarhus Sea Rangers ApS indsamler primært oplysninger med det formål at kunne levere det af kunden anmodede materiale, samt at være i dialog med kunden vedrørende arrangementer, som kunden har forespurgt på eller bestilt. Derudover bruges oplysningerne også til fakturering af arrangementer, som kunden har bestilt. Aarhus Sea Rangers ApS foretager derudover behandling af kundedata med henblik på at kunne målrette tilbud og kommunikation bedst muligt til den enkelte kunde.

Personoplysningerne registreres hos Aarhus Sea Rangers ApS og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes, med mindre at der efter denne periode fortsat består et aktivt kundeforhold, hvor det kan være i kundens interesse, at Aarhus Sea Rangers ApS har kendskab til og benytter de pågældende oplysninger, eller såfremt at kunden har givet samtykke til at oplysningerne må opbevares længere. Aarhus Sea Rangers ApS’ opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Opbevaring sker hos Aarhus SeaRanges ApS’ hostingpartner.

Alle oplysninger er fortrolige og tilhører Aarhus Sea Rangers ApS.