Nicolai Hommelhoff
Partner, guide og instruktør

Nicolai er ægte Århusianer og har en finger med i spillet mange steder i byen. Nicolai er i hans daglige virke en del af holdet bag Lighthouse* og Pakhus 2013 og derfor meget aktiv i udviklingen af Aarhus Ø. Udover erfaringen med ejendomsudvikling er Nicolai en erfaren dykker og er bl.a. uddannet Padi Rescure diver og Padi Deep Diver, derudover er han en aktiv undervandsjæger.

Bjørn Kristensen
Direktør og partner

 

Telefon: +45 40 12 30 31


Email: bk@searangers.dk

Dorthe Mose Kirchner
Salg

Dorthe sælger og planlægger arrangementer og oplevelser ved SeaRangers. Hun har altid en smilende og entusiastisk tilgang i mødet med vores kunder, og har blik for, hvordan man skaber arrangementer skræddersyet til det enkelte behov.

Dorthe har studeret Digital Markedsføring Strategi på Århus Erhvervsakademi.

Telefon: +45 51 53 01 71

Email: dorthe@searangers.dk

Hans Baden
Chefskipper

Hans er en af vores mest erfarne skippere og står desuden for vedligehold af vores tre gode både, Searanger1, Searanger2 og Searanger3. Hans har sejlet hele sit liv og har tilbragt mange timer på vandet og under vandet som erhvervsdykker og så er han oprindeligt uddannet smed.

Bjarke Sollien Krog
Skipper

Bjarke er uddannet skibsfører og arbejder til dagligt som styrmand hos DFDS, hvor han sørger for skibet kommer sikkert fra A-B med fragt og passagerer.  Bjarke har tidligere været udsendt til specialoperationer i sit erhverv. Herhjemme er han ved at etablere sig hos Marinehjemmeværnet der sørger for at der kan færdes sikkert og trygt på vandet med fokus på Aarhusbugten.

Niklas Abildgaard Sørensen
Skipper

Niklas er uddannet maskinmester & skibsfører hos A.P. Møller Mærsk og har bl.a. sejlet offshore i Nordsøen & Afrika og trives bedst med en arbejdsplads på havet. Sidst sejlede han med Skoleskibet DANMARK på deres olympiske togt til Rio, hvor han som styrmand var med til at uddanne unge ombord, om søfart efter de gamle traditionelle dyder. Hans passion for havet strækker sig ligeledes under havoverfladen, hvor han udforsker marinelivet ved dykkerture.

Christian Krogh
Skipper

Christian er oprindeligt fra Thisted og er fyldt med den livsglæde og underfundige humor, som det nordjyske er kendt for.

På havet har han tidligere arbejdet for Mærsk og Esvagt, og er i dag 1. styrmand hos Fiskeristyrelsen. Han har derfor masser af erfaring med RIB-sejlads i alt slags vejr, og man er altid kanon godt sejlende med Christian ved roret.

Kristian Laursen Vig
Skipper

I det daglige sejler og vedligeholder Kristian Vig Tunøfærgen, og er således både uddannet maskinmester og skibsfører uddannet ved Mærsk.

Fritiden tilbringes også på vandet, da han både er ivrig kapsejler og sejler lystsejlads i Aarhus Bugt sammen med familien. Kristian er derfor ikke kun en dygtig skipper, men kender også Aarhusbugten som sin egen baglomme. Ved siden af det lokale, har han desuden et par jordomsejlinger under bæltet.

Tonny Jessen
Skipper

Tonny er vant til at sejle hurtigt i smukke omgivelser.

Til dagligt er han nemlig overstyrmand på Molslinjens hurtigfærger, hvor han kyndigt sejler med udsigt over Aarhusbugtens skønne landskaber. Dette er dog ikke noget nyt for ham, da han tidligere sejlede i de smukke norske fjorde med Fjord Line. Tonny er således ikke kun en flink fyr med ægte sømands humor, men også en topprofessionel skibsfører.

Mikkel Loranz
Skipper

Mikkel kommer fra Lemvig og er vokset op med suset fra Vesterhavet.

Han har tidligere været ved Mærsk og har en bachelor i Maritime Transport and Nautical Science fra Svendborg. I dag studerer Mikkel Datalogi på Aarhus Universitet, men havet drager naturligvis stadig, og derfor står han ofte med hans vestjyske ro og gode gemyt ved roret på SeaRangers’ RIBs.

Niels Krogh Nielsen
Chefguide og instruktør

Niels har læst historie på Aarhus Universitet og er 100% viking.

Niels har fra studiet en helt vildt stor viden om vores fantastiske kulturhistorie, og derudover er han enestående god til at formidle. Niels kan iøvrigt bookes til foredrag om danskernes identitet og til smagsvandringer, hvor vi kommer helt ned og får fingrene i kulturhistorien og havets ressourcer.

Leander Hessner
Guide og instruktør

Leander kommer oprindeligt fra Sydsjælland, men har boet i Århus de sidste tre år.

Han læser biologi på Aarhus universitet, da naturen altid har været den store passion. Interessen i naturen har blandt andet medført at han tidligere har været hovedbestyrelsesmedlem i Natur og Ungdom, hvor formidlingsevnerne både blev afprøvet og udviklet"

Mette Svantemann
Guide og instruktør

Mette studerer biologi på Århus universitet og er et udemenneske med stort U.

Hun brænder for biologien under og over vandet og kan derfor ikke lade være med at smile, når hun er guide på en af vores hurtige både.  Om det er i speedbåd, våddragt, gummistøvler eller vaders, finder hun altid ny inspiration og spændende emner i naturen.

Nanna Østergaard
Guide og instruktør

Nanna går på Arkitektskolen i Aarhus og har ikke kun stor viden om byen, men også flair for at formidle og trække trådene sammen i nye og spændende perspektiver.

Hun har derudover tidligere studeret Architecture, Design and Planning i Sydney. Stemningen er altid glad og fyldt med gåpåmod, når Nanna formidler og faciliterer spændende oplevelser.

Ditte Asmussen Christiansen
Guide og intruktør

Ditte er en af vores flittige og passionerede biologistuderende, der ikke kun formidler om, men også arbejder med havet og bugten.

Hun er tidligere svømmeinstruktør og har desuden oplevet lidt af hvert med omfattende rejser til bl.a. Australien. Ditte er en rigtig god og underholdende formidler, der fortæller om alt fra sæler til blodige vikingeslag med sprudlende vid og masser af kropssprog.

Theodor Hüttel
Guide og instruktør

Formidling om havet og oplevelser i naturen er vigtige temaer i Theodors liv.

Udover sit arbejde med guidning og facilitering af naturnære arrangementer hos SeaRangers, så studerer han nemlig biologi på Aarhus Universitet og er tit på ekspedition med forskningsskibet Aurora. I fritiden er Theodor et rigtigt udemenneske med flere rejser bag sig, og han underviser også unge og skoler gennem projektet Hovedet i Havet.

Daniel Peschardt
Guide og instruktør

Daniel er fra Thisted og har studeret italiensk og historie på Aarhus Universitet.

På trods af at han har rejst i Italien og boet i Genova, så har Daniel fødderne solidt plantet i den jyske muld og langs Aarhusbugtens kyster. Han er således groundet og går til arbejdet med ro og overblik. Udover selv at være en habil svømmer, er desuden han svømmeinstruktør for børn og unge.

Mathias Berg Henriksen
Guide og instruktør

Når Mathias ikke anretter gourmet oplevelser på KöD eller studerer på Arkitektskolen i Aarhus, så fortæller han om Aarhus Ø og de fantastiske sammenhænge mellem byen, havnen og bugten ude på SeaRangers’ RIBs.

Udover formidling på havet og teamcooking i Aarhus skove, kan Mathias også bookes til byvandringer med fokus på Aarhus Ø og området omkring Dokk1 og den nye havneplads.

Majbritt Laursen Vig
Guide og instruktør

Lige meget om det er på havet eller i skoven, så elsker Majbritt at være i naturen.

Hun sejler Aarhusbugten tynd og er både lyst- og kapsejler med sin mand Kristian. Majbritt har lang erfaring med at lave teambuilding og arrangementer i naturen og er derfor ofte instruktør, når SeaRangers’ gæster skal rystes godt sammen. Ydermere er hun fotograf og kender mange af bugtens små kystsamfund ud og ind.

Tobias Ravn Taastrøm
Guide og instruktør

Tobias er uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet og trænet stemmeskuespiller.
Til dagligt arbejder Tobias som underviser i medier og kommunikation på FGU Østjylland, men i hans hjerte brænder en lidenskab for eventyr, drabelige vikingefortællinger og mytologiske heltesagn. Med teatralsk flair og ildhu formår han at vække fortiden til live og supplerer med spændende fortællinger om Aarhus' natur og kultur - alt imens vi tordner gennem bugten!

Ida Hvenegård Tolstrup
Guide og instruktør

Havet har altid været et naturligt element for Ida, da hun kommer fra en fiskerfamilie på en lille ø ved siden af Lolland.

Til dagligt studerer Ida Historie og Fransk på universitetet. Hun har kombineret interessen for vikinger og det franske med rejser til især Normandiet, hvor vikingehistorien og den smukke natur er to særlige fokuspunkter. Både fiskerkultur og drabelige vikingefortællinger er derfor i højsædet, når Ida formidler på SeaRangers' RIB-både.

 

 

;