Nicolai Hommelhoff
Partner, guide og instruktør

Nicolai er ægte Århusianer og har en finger med i spillet mange steder i byen. Nicolai er i hans daglige virke en del af holdet bag Lighthouse* og Pakhus 2013 og derfor meget aktiv i udviklingen af Aarhus Ø. Udover erfaringen med ejendomsudvikling er Nicolai en erfaren dykker og er bl.a. uddannet Padi Rescure diver og Padi Deep Diver, derudover er han en aktiv undervandsjæger.

Bjørn Kristensen
Direktør og partner

 

Telefon: +45 40 12 30 31


Email: bk@searangers.dk

Jeppe Andersen
Chefskipper
Jeppe bor i Hou med Aarhusbugten i sin baghave. Han har igennem mange år været beddingsmester på det lokale bådebyggeri i Hou, og sejler om natten lodsbåd på Aarhus Havn som havneassistent. Udover søfartsuddannelsen er Jeppe også uddannet træskibstømrer og har en stor interesse for alt med sejl på.
Hans Baden
Skipper

Hans er en af vores mest erfarne skippere og står desuden for meget vedligehold af vores tre gode både, Searanger1, Searanger2 og Searanger3. Hans har sejlet hele sit liv og har tilbragt mange timer på vandet og under vandet som erhvervsdykker og så er han oprindeligt uddannet smed.

Bjarke Sollien Krog
Skipper

Bjarke er uddannet skibsfører og arbejder til dagligt som styrmand hos DFDS, hvor han sørger for skibet kommer sikkert fra A-B med fragt og passagerer.  Bjarke har tidligere været udsendt til specialoperationer i sit erhverv. Herhjemme er han ved at etablere sig hos Marinehjemmeværnet der sørger for at der kan færdes sikkert og trygt på vandet med fokus på Aarhusbugten.

Niklas Abildgaard Sørensen
Skipper

Niklas er uddannet maskinmester & skibsfører hos A.P. Møller Mærsk og har bl.a. sejlet offshore i Nordsøen & Afrika. Han er fra Nordjylland og trives bedst med en arbejdsplads på havet.

Sidst sejlede han med Skoleskibet DANMARK på deres olympiske togt til Rio, hvor han som styrmand var med til at uddanne unge ombord, om søfart efter de gamle traditionelle dyder. Hans passion for havet strækker sig ligeledes under havoverfladen, hvor han udforsker marinelivet ved dykkerture.

Christian Krogh
Skipper

Christian er oprindeligt fra Thisted og er fyldt med den livsglæde og underfundige humor, som det nordjyske er kendt for.

På havet har han tidligere arbejdet for Mærsk og Esvagt, og er i dag 1. styrmand hos Fiskeristyrelsen. Han har derfor masser af erfaring med RIB-sejlads i alt slags vejr, og man er altid kanon godt sejlende med Christian ved roret.

Kristian Laursen Vig
Skipper

I det daglige sejler og vedligeholder Kristian Vig Tunøfærgen, og er således både uddannet maskinmester og skibsfører uddannet ved Mærsk.

Fritiden tilbringes også på vandet, da han både er ivrig kapsejler og sejler lystsejlads i Aarhus Bugt sammen med familien. Kristian er derfor ikke kun en dygtig skipper, men kender også Aarhusbugten som sin egen baglomme. Ved siden af det lokale, har han desuden et par jordomsejlinger under bæltet.

Tonny Jessen
Skipper

Tonny er vant til at sejle hurtigt i smukke omgivelser.

Til dagligt er han nemlig kaptajn på Molslinjens hurtigfærger, hvor han kyndigt sejler med udsigt over Aarhusbugtens skønne landskaber. Dette er dog ikke noget nyt for ham, da han tidligere sejlede i de smukke norske fjorde med Fjord Line. Tonny er således ikke kun en flink fyr med ægte sømands humor, men også en topprofessionel skibsfører.

Mikkel Loranz
Skipper

Mikkel kommer fra Lemvig og er vokset op med suset fra Vesterhavet.

Han har tidligere været ved Mærsk og har en bachelor i Maritime Transport and Nautical Science fra Svendborg. I dag studerer Mikkel Datalogi på Aarhus Universitet, men havet drager naturligvis stadig, og derfor står han ofte med hans vestjyske ro og gode gemyt ved roret på SeaRangers’ RIBs.

Aksel Knudsen
Skipper

Aksel er en af vores mest erfarne skippere med rødder i Hou og en forkærlighed for SR1.

René Krusborg Nielsen
Skipper

René er uddannet Skibsmaskinist og Blikkenslager, og kommer oprindeligt fra Grindsted.

Tidligere har han sejlet i europæisk fart, og sejlet 4 år i som maskinchef og bedstemand i Grønland. I dag residerer han i det østjyske, og arbejder til dagligt på Århus havn som Havneassistent og Bådsmand på havnens Lodsbåd.

Oliver Søballe Jensen
Skipper

Oliver er uddannet skibsfører hos SIMAC og har bl.a. sejlet middelhavet tyndt og jorden rundt med Maersk. Han har født på Samsø og har brugt uendelig mange timer på de danske færger, med andre ord trives han på vandet.

Nu sejler han for Maersk Supply Service på nogle er verdens mest avanceret og manøvredygtige skibe i Nordsøen. Hvor styrmand før i tiden gik under øgenavne som “cowboys” eller “havets jægerpiloter

Magnus Hausgaard Yde
Skipper

Magnus er uddannet maskiningeniør med masser af bådførererfaring fra en af verdens koldeste egne. Hver sommer drager Magnus til Grønland og sejler Targabåde i Diskobugten med turister på hvalsafari og gletsjer-spotting.

Morten Bielefeldt Laursen
Skipper

Morten er samsing ind til benet og født, opvokset og fastboende på Samsø. Han har tidligere sejlet 8 år offshore i Esvagt på Nordsøen, som bådfører på FRB (Fast Rescue Boat) og på skibe der sejler teknikere ud til havvindmøller. I dag sejler han Samsøfærgen mellem Hou og Sælvig, og fordriver fritiden med havjagt, fiskeri og lystsejlads

 

Stig Eriksen
Skipper
Stig har en PhD i Maritime Engineering, er dualofficer og underviser på Svendborg International Maritime Academy. Stig er dog en mand af Aarhusbugten og bor i Hou syd for Aarhus, hvor han også har en sejlbåd, som han netop har sejlet fra Hou til Caribien og tilbage igen - singlehanded!
Peter Byriel
Skipper

Peter er født og opvokset i Aarhus, og har de sidste 20 år sejlet som Havneassistent for Aarhus Havn.

Han startede i sin tid i marinen, og tog på senere på togt med Skoleskibet Georg Stage til Caribien og Nordamerika. I knap 20 år var han på langfart med bla. Mærsk, og arbejdede 8 år med kabeludlægning i Sydamerika, Østen, Alaska og Japan.


Han elsker rejser med dykning til varme himmelstrøg.

Peter Kirkegaard
Skipper

Peter er dualofficer i Scandlines, og har tidligere sejlet mellem Europa og Asien samt New Zealand med Mærsk.

Når Peter er i land spiller han en masse klaver, strikker sweatre, løber en tur eller hygger sig med sin sichuanesiske kogebog.
Wakinyila Lutá Win Running
Skipper

Wakinyila, bedre kendt som Waki, bor i Aarhus og er uddannet skibsfører fra SIMAC.

Hun har førhen sejler verden tynd af flere omgange, men arbejder i dag som Overstyrmand hos Molslinjen. Hun elsker udeliv, og senest er hun begyndte at læse til Friluftsvejleder på deltid ved siden af jobbene hos Molslinjen og SeaRangers.

Niels Krogh Nielsen
Chefguide og instruktør

Niels er oprindeligt fra Danmarks ældste by, Ribe, men flyttede til Aarhus for at læse Historie på AU.

Fra studiet har han en stor viden om vores fantastiske kulturhistorie, og kan også trække på 10 års erfaring med at formidle byudvikling, arkitektur og biologi i Aarhus og ude på bugten. Niels kan også bookes til foredrag, smagsvandringer i naturen og byvandringer, og kan derudover hyres ind til at udvikle formidling og skrive tekst til forskellige projekter.

Cecilie Meltofte
Guide og instruktør

Cecilie studerer biologi på Aarhus Universitet, hvor hun har stor interesse inden for det mikrobiologiske felt. 

Derudover har Cecilie altid haft en stor passion for havet, og bruger i sin fritid mere tid under havets overflade end over i form af scuba-dykning, hvor hun er uddannet Divemaster

Mette Svantemann
Guide og instruktør

Mette studerer biologi på Århus universitet og er et udemenneske med stort U.

Hun brænder for biologien under og over vandet og kan derfor ikke lade være med at smile, når hun er guide på en af vores hurtige både.  Om det er i speedbåd, våddragt, gummistøvler eller vaders, finder hun altid ny inspiration og spændende emner i naturen.

Alexander Dueholm
Guide og instruktør

Alexander er født og opvokset syd for Aarhus, og har sejlet meget i bugten, så han kender den ligesom sin baghave.

Udover sejllads og natur, så er Alexander vild med historie, som han læser på uni. Disse passioner skinner igennem når han formidler hos Aarhus Searangers eller på krigsskibet Fregatten Jylland i Ebeltoft.

Søren Møller Jepsen
Guide og instruktør

Søren læser biologi på Aarhus Universitet og bruger bl.a. sin biologiske viden og fritid til at formidle om naturen i foreningen 'Natur Retur'.

Søren bruger mange af sine vågne timer udenfor enten i havet, rundt om bålet eller på lange vandre- og klatreture. Han elsker formidling, bevægelse og vind i håret, og er altid klar på en snak om udstyr!

Ditte Asmussen Christiansen
Guide og intruktør

Ditte er en af vores flittige og passionerede biologistuderende, der ikke kun formidler om, men også arbejder med havet og bugten.

Hun er tidligere svømmeinstruktør og har desuden oplevet lidt af hvert med omfattende rejser til bl.a. Australien. Ditte er en rigtig god og underholdende formidler, der fortæller om alt fra sæler til blodige vikingeslag med sprudlende vid og masser af kropssprog.

Daniel Peschardt
Guide og instruktør

Daniel er fra Thisted og har studeret italiensk og historie på Aarhus Universitet.

På trods af at han har rejst i Italien og boet i Genova, så har Daniel fødderne solidt plantet i den jyske muld og langs Aarhusbugtens kyster. Han er således groundet og går til arbejdet med ro og overblik. Udover selv at være en habil svømmer, er desuden han svømmeinstruktør for børn og unge.

Mathias Berg Henriksen
Guide og instruktør

Når Mathias ikke anretter gourmet oplevelser på KöD eller studerer på Arkitektskolen i Aarhus, så fortæller han om Aarhus Ø og de fantastiske sammenhænge mellem byen, havnen og bugten ude på SeaRangers’ RIBs.

Udover formidling på havet og teamcooking i Aarhus skove, kan Mathias også bookes til byvandringer med fokus på Aarhus Ø og området omkring Dokk1 og den nye havneplads.

Majbritt Laursen Vig
Guide og instruktør

Lige meget om det er på havet eller i skoven, så elsker Majbritt at være i naturen.

Hun sejler Aarhusbugten tynd og er både lyst- og kapsejler med sin mand Kristian. Majbritt har lang erfaring med at lave teambuilding og arrangementer i naturen og er derfor ofte instruktør, når SeaRangers’ gæster skal rystes godt sammen. Ydermere er hun fotograf og kender mange af bugtens små kystsamfund ud og ind.

Tobias Ravn Taastrøm
Guide og instruktør

Tobias er uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet og trænet stemmeskuespiller.
Til dagligt arbejder Tobias som underviser i medier og kommunikation på FGU Østjylland, men i hans hjerte brænder en lidenskab for eventyr, drabelige vikingefortællinger og mytologiske heltesagn. Med teatralsk flair og ildhu formår han at vække fortiden til live og supplerer med spændende fortællinger om Aarhus' natur og kultur - alt imens vi tordner gennem bugten!

;