SeaRangers medtager som udgangspunkt ikke passagerer der har symptomer på Covid-19, og som ikke følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring tests og selvisolation.

Disse kan findes her: https://www.sst.dk/da/corona/Hvis-du-har-symptomer_-er-syg-eller-smittet

Som altid tager vi imod vores gæster på et udedørs areal. Alle gæster bedes holde afstand til hinanden og til personalet. Vi beder om, at man følger Sundhedsstyrelses øvrige råd, så som at hoste og nyse i ærmet.

Alle deltagere har adgang til håndsprit under arrangementet. 

Langt de fleste af vores gæster kommer i selskaber der i forvejen har tæt kontakt. Hvor dette ikke er tilfældet, tages passende forbehold omkring afstand mellem de forskellige selskaber. Vi overholder altid gældende retningslinjer og regler for forsamlinger. 

Vi forsøger som udgangspunkt at klæde om udenfor, hvor vi kan holde god afstand.

SeaRangers’ personale vil som udgangspunkt instruere og hjælpe gæsterne på afstand, og hjælper kun direkte med at iføre udstyr, hvis det er nødvendigt. 

Vores personale afspritter stole, dørhåndtag og andre relevante overflader, når det skønnes nødvendigt. Vores personale er instrueret grundigt om disse tiltag, og informerer også vores gæster om de mest relevante.

 

Viden om Covid-19, risikogrupper, retningslinjer og tiltag

Aarhus SeaRangers følger altid den nyeste viden, lovgivning og retningslinjer givet gennem relevante myndigheder og brancheorganisationer. Disse vil løbende blive inkluderet i dette notat og afstedkomme passende tiltag i SeaRangers’ drift med henblik på at mitigere smitterisiko.

Samtidig indsamles, evalueres og anvendes SeaRangers’ egne erfaringer efter LI/LL-princippet (Lessons Identified/Lessons Learned).