Hos Aarhus SeaRangers elsker vi Aarhus og bugten med de flotte, rullende bakkelandskaber, de små idylliske bugtsamfund og øde øer.

Derfor har vi udgivet bogen På Eventyr i Aarhusbugten, der destillerer alt det gode fra byen og bugten ned i et væld af smukke billeder, medrivende fortællinger og lækre opskrifter.

Æstetik og smagsoplevelser

Som enhver anden kærlighedserklæring skal man gøre sig umage, og derfor er bogen rigt dekoreret med smukke og slående billeder taget specifikt til denne bog af Jan Kejser m.fl.

Når bugten skal opleves, tager bogen også smagsløgene i brug med nye, opfindsomme opskrifter der benytter urter, tang og andre maritime ressourcer fra området.

Dermed er de perfekte rammer sat for fortællingerne!

Fortællingerne

Vi har håndplukket fagfolk, formidlere og ganske almindelige mennesker der er brugere af- eller arbejder på bugten og havneområderne i Aarhus. Derfor kommer bogen omkring vikingernes Aros, områdets biologi og små øer, jagt på fisk og hummere under bugtens overflade, vinterbadere, havneudvidelser, skibstrafik og meget mere.

Det fælles for deltagerne er, at de alle elsker bugten og gennem deres fortællinger giver autentiske perspektiver på Aarhusbugten og Aarhus som en by set fra havet.

 

Bogen kan findes hos Østjyllands boghandler og havnens butikker, eller man kan kontakte os direkte på info@searangers.dk eller 72 16 19 95.

Vejl. udslagspris er 299,- kr. inkl. moms, men netop nu sælger vi for 199,- kr. inkl. moms.

 

 Er I et selskab eller en virksomhed der mangler en meningsfuld gave til jeres perosnale, kunder eller venner?


 Kontakt os og få et uforpligtende, ekstra godt tilbud:

Telefon: +45 72 16 19 95

Email: info@searangers.dk


 

Vil I så tæt som muligt på Aarhusbugten? 

Køb sammen med bogen en badekåbe af højeste kvalitet!

Køb det gennem os sammen med bogen, eller kontakt Vinterbaderen her.