En hver revolution starter med kniv og gaffel!

Teamcooking kombinerer teamøvelsen og samarbejdet med madlavning over bål og kvalitetstid sammen i naturen. Alle sanser bliver sat i spil og fællesskabet styrkes.

Med udgangspunkt i de lokale råvarer omkring Aarhusbugten, samt havets ressourcer, sammensættes en spændende menu. Hvilke råvarer, vi går i dybden med, afhænger af årstiden og lokalområdet. Lige meget om I tager firmaet med til en af vores unikke Camps på Tunø og Norsminde, eller om personalegruppen skal kokkerere i vores mobile bålkøkken, så skaber vi i fællesskab en fantastisk 2-5 retters middag.

Det hele orkestreres med fortællinger om Aarhusbugten, historien og biologien. Vores dygtige instruktører sørger for at alle får en stor, alternativ kulinarisk oplevelse, med både vådt og tørt.

Teamcooking er ideelt til personalearrangementer, fordi det helt fundamentalt er hyggeligt og giver en god oplevelse sammen, men samtidig også kan opløftes til decideret teambuilding. Teamcookingen som ramme giver os nemlig mulighed for, at ryste jer endnu tættere sammen med faglige indspark om kommunikation, adfærd og kollegapleje.

Lad Aarhus SeaRangers opbygge lige den oplevelse, du og dine kollegaer går og sulter efter.

Eksempel på program for teamcooking på Tunø

 • 12.00 -12.15 Vi mødes ved slæbestedet på Marselisborg Lystbådehavn, hvor der bydes velkommen af Aarhus SeaRangers Staff.
 • 12.15 -12.30 Omklædning til sejlertøj og gennemgang af sikkerhedsinstruktioner, inden vi går ombord.
 • 12.30 -13.30 Vi lægger fra kaj og sejler rundt i Aarhus Havn- og Bugt. Inden vi sejler mod Tunø, drager vi krabbetejner, og guiden fortæller om byudvikling, havnen, vikingernes Aros og biologien i bugten. Undervejs nyder vi udsigten ind over Aarhus by.
 • 13.30 - 13.45 Vi ankommer Tunø og klæder om.
 • 13.45 - 15.00 Guidet traktortur rundt på Tunø, som blandt andet går forbi øns unikke fyr- og klrketårn.
 • 15.00 -15.45 Ankomst til Camp SeaRangers, hvor stranden og skoven nydes og udforskes.
 • 15.45 - 19.15 3 retters "Mad over bal" fremstillet ved Teamcooking, som nydes i vores Camp eller vores store Lavvu telt
 • 19.15 -19.45 En mindre vandretur igennem Tunøs idylliske natur og by.
 • 19.45 - 20.00 Omklædning til sejlads.
 • 20.00 - 20.45 Sejlads fra Tunø til Marselisborg Lystbådehavn, med solnedgang over Aarhus.
 • 20.45-21.00 Omklædning, afslutning og tak for i dag.

samvær og hygge i naturen

Vi skræddersyer arrangementet efter jeres behov.


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud:


Program og pris:

Varighed: Fra 9 timer til heldagsarrangement.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Der vil blive fremstillet en 3 retters bålmenu til aftensmad, som vil bestå af Krabbebisk, Tunøgryde og Æbletrifli. Inkl. vin/øl/vand ad libitum.