Der er ikke noget mere meningsfuldt end at have gode oplevelser sammen. Det er netop en af SeaRangers' fokus punkter, at oplevelserne ikke bliver kedlige og mindre personlige bare fordi, man er mange mennesker.

Vores oplevelser er baseret på, at tage folk med ud i naturnære områder, hvad end det er de smukke skove syd for Aarhus, Norsminde Fjord eller idyliske Tunø. 

Stort set alle de oplevelser, som du kan finde på vores hjemmeside, kan skalleres op, men skal naturligvis passes til efter jeres behov og antal.

 

Herunder er eksempler på tre forskellige arrangementer, tre forskellige steder i Aarhus Bugt.

Vi har valgt eksemplerne for at give jer en idé om den palette af muligheder, I har ved Aarhus Bugt. Mange af elementerne og oplevelserne er dog ikke bundet til havet, og derfor kan vi også holde spændende arrangementer med aktiviteter som teamcooking og teambuilding på en lokation tættere på jer.

Eksempelvis ligger vores nye lejr i en privat æblehave ved Norsminde Fjord under en halv times kørsel fra Aarhus, og kan akkommodere store grupper uden at gå på kompromis med den smukke natur.

 

Er der ikke det I søger, kan I altid give os et kald, så designer vi en tur helt specifikt til jer.

Skræddersyede arrangementer og firmagaver

 

Med lejrer i naturskønne områder på både fastlandet og øerne, og samarbejdspartnere over hele Aarhus Bugt, kan vi tilbyde jer arrangementer der kombinerer gode adgangsforhold med smuk og eksklusiv natur. 


 Vi tilrettelægger arrangementet efter jeres behov.


Vil I gerne glæde personalet med en spændende gave af høj kvalitet?

Få den nye bog, På eventyr i Aarhusbugten, til en eksklusiv pris i forbindelse med jeres arrangement.