Nicolai Hommelhoff
Partner, guide og instruktør

Nicolai er ægte Århusianer og har en finger med i spillet mange steder i byen. Nicolai er i hans daglige virke en del af holdet bag Lighthouse* og Pakhus 2013 og derfor meget aktiv i udviklingen af Aarhus Ø. Udover erfaringen med ejendomsudvikling er Nicolai en erfaren dykker og er bl.a. uddannet Padi Rescure diver og Padi Deep Diver, derudover er han en aktiv undervandsjæger.

Ea Hedegaard Larsen
Salg, administration og marketing

Ea holder styr på alt det administrative mens hun planlægger ture og events. Hun sørger samtidig for at man stadig kan komme i kontakt med os når alle andre er ude på Aarhusbugten. Ea sætter stor ære i at planlægge arrangementerne grundigt og hun gør alt hvad hun kan for at alle gæster går fra SeaRangers med et godt indtryk.

Niels Krogh Nielsen
Chefguide og instruktør

Niels har læst historie på Aarhus Universitet og er 100% viking.

Niels har fra studiet en helt vildt stor viden om vores fantastiske kulturhistorie, og derudover er han enestående god til at formidle. Niels kan iøvrigt bookes til foredrag om danskernes identitet og til smagsvandringer, hvor vi kommer helt ned og får fingrene i kulturhistorien og havets ressourcer.

Leander Hessner
Guide og instruktør

Leander kommer oprindeligt fra Sydsjælland, men har boet i Århus de sidste tre år.

Han læser biologi på Aarhus universitet, da naturen altid har været den store passion. Interessen i naturen har blandt andet medført at han tidligere har været hovedbestyrelsesmedlem i Natur og Ungdom, hvor formidlingsevnerne både blev afprøvet og udviklet"

Mette Svantemann
Guide og instruktør

Mette studerer biologi på Århus universitet og er et udemenneske med stort U.

Hun brænder for biologien under og over vandet og kan derfor ikke lade være med at smile, når hun er guide på en af vores hurtige både.  Om det er i speedbåd, våddragt, gummistøvler eller vaders, finder hun altid ny inspiration og spændende emner i naturen.

Simone Lorange
Guide og instruktør

Simone er passioneret biologistuderende, med særlige interesse indenfor marint liv. Hun har stor interesse for livet under overfladen, og bruger i sin fritid meget tid på både fridykning, undervandsjagt og flaskedyk i dykkerklubben Biodyk. Simone er også frivillig i Danmarksnaturfredningsforenings studenterafdeling, hvor hun er uddannet NaturGuide.

 

Hans Baden
Chefskipper

Hans er en af vores mest erfarne skippere og står desuden for vedligehold af vores tre gode både, Searanger1, Searanger2 og Searanger3. Hans har sejlet hele sit liv og har tilbragt mange timer på vandet og under vandet som erhvervsdykker og så er han oprindeligt uddannet smed.

Anders Hørning Pedersen
Skipper

Anders er en rigtig vandhund og bruger så mange timer som muligt på havet. Det er både som skipper for SeaRangers, men også som surfer. Han kender alt til surfing og underviser bl.a. i kitesurf, windsurf og SUP.

Andreas Mulvad
Skipper

Andreas er til daglig 1. styrmand hos DFDS, hvor han sejler med fragt og passagere. Når han er hjemme i Danmark, kitesurfer han, udover at sejle hos Aarhus Searangers.

Bjarke Sollien Krog
Skipper

Bjarke er uddannet skibsfører og arbejder til dagligt som styrmand hos DFDS, hvor han sørger for skibet kommer sikkert fra A-B med fragt og passagerer.  Bjarke har tidligere været udsendt til specialoperationer i sit erhverv. Herhjemme er han ved at etablere sig hos Marinehjemmeværnet der sørger for at der kan færdes sikkert og trygt på vandet med fokus på Aarhusbugten.

David Avital
Skipper

David læser til dagligt til finansbachelor, men har stor sejlererfaring, da han har sejlet siden 9-årsalderen frem til i dag, hvor der er sejlet alt fra optimistjolle til VO60 kølbåd. Når fritiden skal fordrives står den på Uv-jagt, kitesurfing og selvfølgelig Aarhus Searangers.

Kasper Nielsen
Skipper

Kasper er maskinofficer hos DFDS og sejler på specialoperationer i atlanterhavet. Kasper ved næsten alt om motorer og skibsteknik og så er han en meget aktiv kitesurfer og undervandsjæger i sin fritid.

Niklas Abildgaard Sørensen
Skipper

Niklas er uddannet maskinmester & skibsfører hos A.P. Møller Mærsk og har bl.a. sejlet offshore i Nordsøen & Afrika og trives bedst med en arbejdsplads på havet. Sidst sejlede han med Skoleskibet DANMARK på deres olympiske togt til Rio, hvor han som styrmand var med til at uddanne unge ombord, om søfart efter de gamle traditionelle dyder. Hans passion for havet strækker sig ligeledes under havoverfladen, hvor han udforsker marinelivet ved dykkerture.

;