Nicolai Hommelhoff
Partner, guide og instruktør

Nicolai er ægte Århusianer og har en finger med i spillet mange steder i byen. Nicolai er i hans daglige virke en del af holdet bag Lighthouse* og Pakhus 2013 og derfor meget aktiv i udviklingen af Aarhus Ø. Udover erfaringen med ejendomsudvikling er Nicolai en erfaren dykker og er bl.a. uddannet Padi Rescure diver og Padi Deep Diver, derudover er han en aktiv undervandsjæger.

Bjørn Kristensen
Direktør og partner

 

Telefon: +45 40 12 30 31


Email: bk@searangers.dk

Dorthe Mose Kirchner
Salg

Dorthe sælger og planlægger arrangementer og oplevelser ved SeaRangers. Hun har altid en smilende og entusiastisk tilgang i mødet med vores kunder, og har blik for, hvordan man skaber arrangementer skræddersyet til det enkelte behov.

Dorthe har studeret Digital Markedsføring Strategi på Århus Erhvervsakademi.

Telefon: +45 51 53 01 71

Email: dorthe@searangers.dk

Hans Baden
Chefskipper

Hans er en af vores mest erfarne skippere og står desuden for vedligehold af vores tre gode både, Searanger1, Searanger2 og Searanger3. Hans har sejlet hele sit liv og har tilbragt mange timer på vandet og under vandet som erhvervsdykker og så er han oprindeligt uddannet smed.

Bjarke Sollien Krog
Skipper

Bjarke er uddannet skibsfører og arbejder til dagligt som styrmand hos DFDS, hvor han sørger for skibet kommer sikkert fra A-B med fragt og passagerer.  Bjarke har tidligere været udsendt til specialoperationer i sit erhverv. Herhjemme er han ved at etablere sig hos Marinehjemmeværnet der sørger for at der kan færdes sikkert og trygt på vandet med fokus på Aarhusbugten.

Niklas Abildgaard Sørensen
Skipper

Niklas er uddannet maskinmester & skibsfører hos A.P. Møller Mærsk og har bl.a. sejlet offshore i Nordsøen & Afrika og trives bedst med en arbejdsplads på havet. Sidst sejlede han med Skoleskibet DANMARK på deres olympiske togt til Rio, hvor han som styrmand var med til at uddanne unge ombord, om søfart efter de gamle traditionelle dyder. Hans passion for havet strækker sig ligeledes under havoverfladen, hvor han udforsker marinelivet ved dykkerture.

Christian Krogh
Skipper

Christian er oprindeligt fra Thisted og er fyldt med den livsglæde og underfundige humor, som det nordjyske er kendt for.

På havet har han tidligere arbejdet for Mærsk og Esvagt, og er i dag 1. styrmand hos Fiskeristyrelsen. Han har derfor masser af erfaring med RIB-sejlads i alt slags vejr, og man er altid kanon godt sejlende med Christian ved roret.

Kristian Laursen Vig
Skipper

I det daglige sejler og vedligeholder Kristian Vig Tunøfærgen, og er således både uddannet maskinmester og skibsfører uddannet ved Mærsk.

Fritiden tilbringes også på vandet, da han både er ivrig kapsejler og sejler lystsejlads i Aarhus Bugt sammen med familien. Kristian er derfor ikke kun en dygtig skipper, men kender også Aarhusbugten som sin egen baglomme. Ved siden af det lokale, har han desuden et par jordomsejlinger under bæltet.

Tonny Jessen
Skipper

Tonny er vant til at sejle hurtigt i smukke omgivelser.

Til dagligt er han nemlig overstyrmand på Molslinjens hurtigfærger, hvor han kyndigt sejler med udsigt over Aarhusbugtens skønne landskaber. Dette er dog ikke noget nyt for ham, da han tidligere sejlede i de smukke norske fjorde med Fjord Line. Tonny er således ikke kun en flink fyr med ægte sømands humor, men også en topprofessionel skibsfører.

Mikkel Loranz
Skipper

Mikkel kommer fra Lemvig og er vokset op med suset fra Vesterhavet.

Han har tidligere været ved Mærsk og har en bachelor i Maritime Transport and Nautical Science fra Svendborg. I dag studerer Mikkel Datalogi på Aarhus Universitet, men havet drager naturligvis stadig, og derfor står han ofte med hans vestjyske ro og gode gemyt ved roret på SeaRangers’ RIBs.

Kasper Smed Hansen
Skipper

Kasper er uddannet letmatros fra skoleskibet Georg Stage og sætteskipper fra Marstal Navigationsskole.

Han har været vidt omkring og har bl.a. sejlet tankskib, passagerskibe, superyacht og vagtskibe i fjerne farvande som Middelhavet og Caribien, samt mange andre steder. Kasper studerer i dag en toårig samfundsvidenskabelig STX ved Aarhus Akademi, og sejler sideløbende SeaRangers’ RIBs med godt humør og køligt overblik.

Andreas Mulvad
Skipper

Andreas er til daglig 1. styrmand hos DFDS, hvor han sejler med fragt og passagere. Når han er hjemme i Danmark, kitesurfer han, udover at sejle hos Aarhus Searangers.

David Avital
Skipper

David læser til dagligt til finansbachelor, men har stor sejlererfaring, da han har sejlet siden 9-årsalderen frem til i dag, hvor der er sejlet alt fra optimistjolle til VO60 kølbåd. Når fritiden skal fordrives står den på Uv-jagt, kitesurfing og selvfølgelig Aarhus Searangers.

Niels Krogh Nielsen
Chefguide og instruktør

Niels har læst historie på Aarhus Universitet og er 100% viking.

Niels har fra studiet en helt vildt stor viden om vores fantastiske kulturhistorie, og derudover er han enestående god til at formidle. Niels kan iøvrigt bookes til foredrag om danskernes identitet og til smagsvandringer, hvor vi kommer helt ned og får fingrene i kulturhistorien og havets ressourcer.

Leander Hessner
Guide og instruktør

Leander kommer oprindeligt fra Sydsjælland, men har boet i Århus de sidste tre år.

Han læser biologi på Aarhus universitet, da naturen altid har været den store passion. Interessen i naturen har blandt andet medført at han tidligere har været hovedbestyrelsesmedlem i Natur og Ungdom, hvor formidlingsevnerne både blev afprøvet og udviklet"

Mette Svantemann
Guide og instruktør

Mette studerer biologi på Århus universitet og er et udemenneske med stort U.

Hun brænder for biologien under og over vandet og kan derfor ikke lade være med at smile, når hun er guide på en af vores hurtige både.  Om det er i speedbåd, våddragt, gummistøvler eller vaders, finder hun altid ny inspiration og spændende emner i naturen.

Simone Lorange
Guide og instruktør

Simone er passioneret biologistuderende, med særlige interesse indenfor marint liv. Hun har stor interesse for livet under overfladen, og bruger i sin fritid meget tid på både fridykning, undervandsjagt og flaskedyk i dykkerklubben Biodyk. Simone er også frivillig i Danmarksnaturfredningsforenings studenterafdeling, hvor hun er uddannet NaturGuide.

 

Agnete Steffensen
Guide og instruktør

Agnete studerer til dagligt Historie på Aarhus Universitet, hvor hun er aktiv i både de sociale og faglige miljøer. Samtidig sætter hun pris på naturen og har en grundig og glad tilgang til formidling - både indenfor hendes eget fag og tværfagligt. Tager man med Agnete på vandet, kan man altid være sikker på at komme både smilende og klogere i land igen.

 

Nanna Østergaard
Guide og instruktør

Nanna går på Arkitektskolen i Aarhus og har ikke kun stor viden om byen, men også flair for at formidle og trække trådene sammen i nye og spændende perspektiver.

Hun har derudover tidligere studeret Architecture, Design and Planning i Sydney. Stemningen er altid glad og fyldt med gåpåmod, når Nanna formidler og faciliterer spændende oplevelser.

Ditte Asmussen Christiansen
Guide og intruktør

Ditte er en af vores flittige og passionerede biologistuderende, der ikke kun formidler om, men også arbejder med havet og bugten.

Hun er tidligere svømmeinstruktør og har desuden oplevet lidt af hvert med omfattende rejser til bl.a. Australien. Ditte er en rigtig god og underholdende formidler, der fortæller om alt fra sæler til blodige vikingeslag med sprudlende vid og masser af kropssprog.

Theodor Hüttel
Guide og instruktør

Formidling om havet og oplevelser i naturen er vigtige temaer i Theodors liv.

Udover sit arbejde med guidning og facilitering af naturnære arrangementer hos SeaRangers, så studerer han nemlig biologi på Aarhus Universitet og er tit på ekspedition med forskningsskibet Aurora. I fritiden er Theodor et rigtigt udemenneske med flere rejser bag sig, og han underviser også unge og skoler i projektet Hovedet i Havet.

Daniel Peschardt
Guide og instruktør

Daniel er fra Thisted og har studeret italiensk og historie på Aarhus Universitet.

På trods af at han har rejst i Italien og boet i Genova, så har Daniel fødderne solidt plantet i den jyske muld og langs Aarhusbugtens kyster. Han er således groundet og går til arbejdet med ro og overblik. Udover selv at være en habil svømmer, er desuden han svømmeinstruktør for børn og unge.

Mathias Berg Henriksen
Guide og instruktør

Når Mathias ikke anretter gourmet oplevelser på KöD eller studerer på Arkitektskolen i Aarhus, så fortæller han om Aarhus Ø og de fantastiske sammenhænge mellem byen, havnen og bugten ude på SeaRangers’ RIBs.

Udover formidling på havet og teamcooking i Aarhus skove, kan Mathias også bookes til byvandringer med fokus på Aarhus Ø og området omkring Dokk1 og den nye havneplads.

Majbritt Laursen Vig
Guide og instruktør

Lige meget om det er på havet eller i skoven, så elsker Majbritt at være i naturen.

Hun sejler Aarhusbugten tynd og er både lyst- og kapsejler med sin mand Kristian. Majbritt har lang erfaring med at lave teambuilding og arrangementer i naturen og er derfor ofte instruktør, når SeaRangers’ gæster skal rystes godt sammen. Ydermere er hun fotograf og kender mange af bugtens små kystsamfund ud og ind.

Jakob Højgreen
Guide og instruktør

Jakob studerer historie på Aarhus Universitet og brænder for formidling og gode oplevelser i naturen.

Udover fascinationen for Aarhus’ historie og udvikling er Jakob også interesseret i naturhistorie og kan således fortælle om, hvordan bugten blev mejslet ud af istiden. Han er også aktiv i naturen og kan findes på vandreruter fra det nordengelske højland til Hærvejen i Danmark.

Julia Lykke Sørensen
Guide og instruktør

Julia har om nogen havet i sit DNA. Fra den spæde start på Fanøfærgen til sejlads med Skoleskibet Danmark og skonnerten Maja.

Ude på hendes studie ved Moesgaard falder interessen især på marinarkæologi, hvor Julia dykker i alt fra skibsvrag til voldgrave. Hun formidler også om biologi på Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg. Der er således altid fokus på mennesket, havet og dets sunkne skatte, når Julia tager SeaRangers’ gæster med ud på bugten.

;