Nicolai Hommelhoff
Partner, guide og instruktør

Nicolai er ægte Århusianer og har en finger med i spillet mange steder i byen. Nicolai er i hans daglige virke en del af holdet bag Lighthouse* og Pakhus 2013 og derfor meget aktiv i udviklingen af Aarhus Ø. Udover erfaringen med ejendomsudvikling er Nicolai en erfaren dykker og er bl.a. uddannet Padi Rescure diver og Padi Deep Diver, derudover er han en aktiv undervandsjæger.

Ea Hedegaard Larsen
Salg, administration og marketing

Ea holder styr på alt det administrative mens hun planlægger ture og events. Hun sørger samtidig for at man stadig kan komme i kontakt med os når alle andre er ude på Aarhusbugten. Ea sætter stor ære i at planlægge arrangementerne grundigt og hun gør alt hvad hun kan for at alle gæster går fra SeaRangers med et godt indtryk.

Morten Rud
Havbiolog og koordinator

Morten er havbiolog med speciale om hummere. Dyrker undervandsjagt og fridykning og elsker livet på havet. Han har arbejdet med hajer og sejlet i Caribien og er et rigtigt udemenneske. Morten elsker at lave bål og tilberede nyfanget hummer og multe, direkte over ilden. Han holder i øvrigt oplæg om biologien og miljøet i Aarhusbugten og livet under overfladen.

Niels Krogh Nielsen
Chefguide og instruktør

Niels læser historie på Aarhus Universitet og er 100% viking. Niels er en såkaldt A-student og udover en helt vildt stor viden om vores fantastiske kulturhistorie er han enestående god til at formidle. Niels kan iøvrigt bookes til foredrag om Østjydernes identitet, som et folk født af havet.

Leander Hessner
Guide og instruktør

Leander kommer oprindeligt fra Sydsjælland, men har boet i Århus de sidste tre år.

Han læser biologi på Aarhus universitet, da naturen altid har været den store passion. Interessen i naturen har blandt andet medført at han tidligere har været hovedbestyrelsesmedlem i Natur og Ungdom, hvor formidlingsevnerne både blev afprøvet og udviklet"

Mette Svantemann
Guide og instruktør

Mette studerer biologi på Århus universitet og er et udemenneske med stort U. Hun brænder for biologien under og over vandet og kan derfor ikke lade være med at smile, når hun er guide på en af vores hurtige både.  Om det er i speedbåd, våddragt, gummistøvler eller vaders, finder hun altid ny inspiration og spændende emner i naturen.

Signe Brokjær Nielsen
Guide og instruktør

Signe er uddannet molekylærbiolog fra Aarhus Universitet og hun ved alt om elektrokabler på havbunden, livet under overfladen og så er hun en fremragende formidler. Signe er uddannet livredder, er med i Aarhus studenterroklub og så har hun nærmest altid saltvand i sit lyse hår. Signe var med på Galathea ekspeditionen og har vundet flere priser for sit talent som havforsker.

Simone Lorange
Guide og instruktør

Simone er passioneret biologistuderende, med særlige interesse indenfor marint liv. Hun har stor interesse for livet under overfladen, og bruger i sin fritid meget tid på både fridykning, undervandsjagt og flaskedyk i dykkerklubben Biodyk. Simone er også frivillig i Danmarksnaturfredningsforenings studenterafdeling, hvor hun er uddannet NaturGuide.

 

Søren Holmegaard
Guide og instruktør

Søren er uddannet programmør og arbejder dagligt med online marketing - længere fra Aarhusbugtens vand, kan det vist dårligt komme! Men Søren består af 60% vand som de fleste, og han er afhængig af havet og det behov får han dækket gennem MANGE timers surf, sejllads og dykning så han kender Aarhusbugten, som sin egen baglomme! Desuden elsker han at fortælle eventyr om alle de oplevelser han har haft både over og under havoverfladen.

Thomas Lund Ertbjerg
Guide og instruktør

Thomas studerer historie og religionsvidenskab på Aarhus Universitet og interesserer sig især for de store sammenhænge - som f.eks. hvad østjyske vikinger har med danske containerskibe at gøre! Han brænder for at formidle disse sammenhænge, og det er der rig mulighed for, når vi er på vandet i RIB-båden med overblik over hele den storslåede Aarhusbugt. Thomas elsker duften af havvand og lyden af RIB-bådenes motorer, og vil altid forsøge at give sin begejstring videre til gæsterne.

Trine Schousen Kristiansen
Guide og instruktør

Trine læser mikrobiologi på Århus universitet og har beskæftiget sig med bakterier i en række miljøer lige fra havbunden og til det mad vi spiser. Hun har stor interesse i anvendelsen af bakterier og elsker at dele hendes passion for naturvidenskab. 

Trine er eventyrslysten og vild med storslåede naturoplevelser, dette får hun til fulde opfyldt i sin hverdag med de flotte udsigter og farten ombord på RIB-båden på Århusbugten

Hans Baden
Chefskipper

Hans er en af vores mest erfarne skippere og står desuden for vedligehold af vores tre gode både, Searanger1, Searanger2 og Searanger3. Hans har sejlet hele sit liv og har tilbragt mange timer på vandet og under vandet som erhvervsdykker og så er han oprindeligt uddannet smed.

Anders Hørning Pedersen
Skipper

Anders er en rigtig vandhund og bruger så mange timer som muligt på havet. Det er både som skipper for SeaRangers, men også som surfer. Han kender alt til surfing og underviser bl.a. i kitesurf, windsurf og SUP.

Andreas Mulvad
Skipper

Andreas er til daglig 1. styrmand hos DFDS, hvor han sejler med fragt og passagere. Når han er hjemme i Danmark, kitesurfer han, udover at sejle hos Aarhus Searangers.

Bjarke Sollien Krog
Skipper

Bjarke er uddannet skibsfører og arbejder til dagligt som styrmand hos DFDS, hvor han sørger for skibet kommer sikkert fra A-B med fragt og passagerer.  Bjarke har tidligere været udsendt til specialoperationer i sit erhverv. Herhjemme er han ved at etablere sig hos Marinehjemmeværnet der sørger for at der kan færdes sikkert og trygt på vandet med fokus på Aarhusbugten.

David Avital
Skipper

David læser til dagligt til finansbachelor, men har stor sejlererfaring, da han har sejlet siden 9-årsalderen frem til i dag, hvor der er sejlet alt fra optimistjolle til VO60 kølbåd. Når fritiden skal fordrives står den på Uv-jagt, kitesurfing og selvfølgelig Aarhus Searangers.

Kasper Nielsen
Skipper

Kasper er maskinofficer hos DFDS og sejler på specialoperationer i atlanterhavet. Kasper ved næsten alt om motorer og skibsteknik og så er han en meget aktiv kitesurfer og undervandsjæger i sin fritid.

Michael Amstrup Carlsen
Skipper

Michael er uddannet maskinofficer og arbejder til dagligt hos DFDS, hvor han sørger for at maskinerne arbejder optimalt. Michael har tidligere været udsendt på specialmissioner, herunder at sejle kemiske våben ud af Syrien.

Niklas Abildgaard Sørensen
Skipper

Niklas er uddannet maskinmester & skibsfører hos A.P. Møller Mærsk og har bl.a. sejlet offshore i Nordsøen & Afrika og trives bedst med en arbejdsplads på havet. Sidst sejlede han med Skoleskibet DANMARK på deres olympiske togt til Rio, hvor han som styrmand var med til at uddanne unge ombord, om søfart efter de gamle traditionelle dyder. Hans passion for havet strækker sig ligeledes under havoverfladen, hvor han udforsker marinelivet ved dykkerture.

Nikolaj Skjellerup
Skipper

Nikolaj er fra Aarhus og har sejlet rundt i bugten siden han var barn. Han elsker livet på vandet og når han sejler mærker man tydeligt at han er en erfaren herre. 

Til dagligt driver Nikolaj firmaet YachtBroker som ligger på Marselisborg havn i Aarhus.

;