En hver revolution starter med kniv og gaffel!

Teamcooking hos Aarhus SeaRangers vil ikke starte en revolution, men det vil være med til at rykke på opfattelsen af madlavning og ikke mindst give en oplevelse der huskes. Alle sanser bliver sat i spil og fællesskabet styrkes.

Med udgangspunkt i de lokale råvarer omkring Aarhusbugten, samt havets ressourcer, sammensættes en spændende menu. Hvilke råvarer, vi går i dybden med, afhænger af årstiden og lokalområdet. Fra vores helt unikke location, som er en kombination af indendørs festlokale og udendørs bålkøkken, skaber vi i fællesskab en fantastisk 3-5 retters middag. Det hele orkestreres med fortællinger om Aarhusbugten, historien og biologien. Vores dygtige instruktører sørger for at alle får en stor alternativ kulinarisk oplevelse, med både vådt og tørt.

Teamcooking kan benyttes både som et socialt hyggearrangement, som styrker sammenholdet, men kan også benyttes, hvor man tillægger det lidt faglighed i form af indspark omkring kommunikation og samarbejde. Efterfølgende kan man benytte de forskellige teamopgaver i forbindelse med at bygge middagen op, til at evaluere hvordan de enkelte teams håndterer deres kommunikation og samarbejde.

Lad Aarhus SeaRangers opbygge lige den oplevelse du og dine kollegaer går og sulter efter.

Teamcooking

Varighed: Minimum 4 timer

Vi skræddersyer arrangementet efter jeres behov.


Pris afhænger af arrangementet.


Priseksempel på teamcooking på Tunø.

Varighed: 9 timer.
Se program nedenfor.

Kr. 1840,- pr. person ekskl. moms ved 12 personer.