En hver revolution starter med kniv og gaffel!
Teamcooking kombinerer teamøvelsen og samarbejdet med madlavning over bål og kvalitetstid sammen i naturen. Alle sanser bliver sat i spil og fællesskabet styrkes.
Med udgangspunkt i de lokale råvarer omkring Aarhusbugten, samt havets ressourcer, sammensættes en spændende menu. Hvilke råvarer, vi går i dybden med, afhænger af årstiden og lokalområdet. Lige meget om I tager firmaet med til en af vores unikke Camps på Tunø og Norsminde, eller om personalegruppen skal kokkerere i vores mobile bålkøkken, så skaber vi i fællesskab en fantastisk 2-5 retters middag.
Det hele orkestreres med fortællinger om Aarhusbugten, historien og biologien. Vores dygtige instruktører sørger for at alle får en stor, alternativ kulinarisk oplevelse, med både vådt og tørt.
Teamcooking er ideelt til personalearrangementer, fordi det helt fundamentalt er hyggeligt og giver en god oplevelse sammen, men samtidig også kan opløftes til decideret teambuilding. Teamcookingen som ramme giver os nemlig mulighed for, at ryste jer endnu tættere sammen med faglige indspark om kommunikation, adfærd og kollegapleje.
Lad Aarhus SeaRangers opbygge lige den oplevelse, du og dine kollegaer går og sulter efter.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud:
Telefon: +45 72 16 19 95
Email: info@searangers.dk
Program og pris:
Varighed: Fra 9 timer til heldagsarrangement.
Der vil blive fremstillet en 3 retters bålmenu til aftensmad, som vil bestå af Krabbebisk, Tunøgryde og Æbletrifli. Inkl. vin/øl/vand ad libitum.