Ryst personalet sammen med en tur til 'Frihedens Ø', Tunø. Der kører ingen biler, og skuldrene falder helt ned, når vi nyder bålmad i vores naturskønne lavvu-camp ved nordstranden.

Udover samværet i naturen, så finder vi også hinanden gennem sejlads for enhver smag på bugten og meningsfulde teamøvelser der både udfordrer, inspirerer og som frem for alt er sjove. 

Teambuilding og aktiviteter i naturen virker restituerende på både niveauet af stresshormoner i kroppen og på koncentrationsudmattelse. Roen og naturen gør derfor Tunø til et ideelt sted at finden hinanden og lade batterierne op, med fælles oplevelser der sætter spor.

 

Eksempel på program for Teambuilding på Tunø

 

  • 14.00 - 14.20  Vi mødes på Hou Havn, hvor I bliver introduceret og opdelt i to hold.
  • 14.20 - 16.00  Det første hold sejler til Tunø i vores specialdesignede RIB-både med vind I håret og fortællinger undervejs. Det andet hold sejler med Tunøfærgen, hvor der vil blive serveret en øl/vand og guidet på dækket.
  • 16.00 - 18.15  Holdene mødes på Tunø havn, og går samen en tur gennem øens idylliske by og natur op mod Camp SeaRangers ved nordstranden. På vej mod campen gør vi holdt, og ryster jer sammen med nogle spændende teamøvelser, som I selv er med til at vælge.
  • 18.15 - 20.00   Vi spiser en skøn Tunøgryde ved skov og strand i den naturskønne Camp SeaRangers.
  • 20.00 - 20.30  Vi tager på en kort vandretur ned til Tunø havn. På vejen kan man købe lokalt frugt og grønt fra tunøboernes vejboder.
  • 20.30 - 22.00 På havnen deles vi igen op i to hold, hvor det ene sejler med Tunøfærgen og det andet med vores RIB-både. Der vil være fortællinger på begge ture, og på færgen serveres en øl/vand.
  • 22.00   Vi mødes på Hou Havn og siger tak for en skøn dag.

Teambuidling og sommerfest ved Tunø Nordstrand


Vi skræddersyer arrangementet efter jeres behov.


Kontakt os og hør om de spændende muligheder:


Priseksempel på program:

Varighed: 8 timer.

Ved 100 pers. 1299,- ekskl. moms pr. pers.

Bålmenuen består af Tunøgryde med rustikt brød og to 2 genstande (øl/vand) pr. gæst til maden.

Der vil være kaffe, the og postevand ad libitum i campen og til teambuildingen.