Oplev Aarhusbugten og skovene syd for Aarhus fra en helt ny vinkel, når Aarhus SeaRangers tager jer med ned langs kysten til Norsminde.

Action, formidling og nogle af Danmarks smukkeste landskaber er i højsædet på denne oplevelser, hvor vi sejler fra Marselisborg Lystbådehavn, forbi Marselisborg Slot, Moesgaard og til Norsminde, som er et lille sted med store fortællinger.

Vi sejler en sikker og hurtig tur i vores specialdesignede RIB-både, og på vejen vil vores dygtige guider fortælle jer om den nyeste byudvikling i Aarhus, om bugtens fantastiske biologi, samt om krig og søslag ved Norsminde.

Hvis vi er heldige, ser vi også sæler og marsvin!

Lige ved kajen i Norsmindes hyggelige havn ligger Norsminde Fiskehus. Her er stemningen og hjemmelavet mad i top, og det er et fantastisk sted at få en frokost. Alternativt kan man også gå op på den gamle Norsminde Kro ved siden af eller tage med os ned i vores lavvu-telt i æblehaven.

 

Eksempel på delletur til norsminde

  • 11.00 – 11.30  Vi mødes ved slæbestedet på Marselisborg Lystbådehavn, hvor der bydes velkommen af Aarhus SeaRangers. Omklædning og gennemgang af sikkerhedsinstruktioner, inden vi går ombord.
  • 11.30 – 12.15  Vi lægger fra kaj og sejler mod Norsminde Havn. På vejen fortæller guiden om sammenspillet mellem Aarhus og Norsminde, biologien i bugten og de blodige vikingeslag syd for Aarhus
  • 12.15 – 12.30  Ankomst til Norsmindes og omklædning.
  • 12.30 – 13.15  Spisning på Norsminde havns hyggelige Fiskehus, med lækre  frisklavede fiskefrikadeller og fiskefileter.
  • 13.15 – 13.30  Omklædning til sejlads.
  • 13.30 – 14.00  Sejlads med vind i håret fra Norsminde til Marselisborg Lystbådehavn.
  • 14.00 – 14.30  Vi klæder om og siger tak for i dag.

 

Samvær, hygge og RIB-sejlads

Vi tilpasser oplevelsen efter jeres ønsker og behov.


Kontakt os, hør om mulighederne og få et uforpligtende tilbud:

delletur til norsminde!

Delletur til Norsminde fra kun Kr. 699,- ekskl. moms pr. person.

Varighed: ca. 3,5 timer.

Der vil være 1 fiskefrikadelle og 1 fiskefilet med brød og smør pr. person. Til maden vil der være 1 øl/vand pr. person.