Selv når vinteren er koldest og vinden hyler, kan det været fedt og trygt at sejle!

Næst efter sikkerhed er det vigtigste komfort og den gode oplevelse på havet. Derfor sætter vi en dyd i, at vores gæster ikke skal fryse og ikke bliver våde - udover lidt friskt havvand på kinderne.

Samtidig er havet og Aarhus fantastisk smukke i det frostklare vejr!

Så tag med os ud i de kolde måneder, og få en god begyndelse på det nye år med et friskt pust og en uforglemmelig oplevelse.

ture om vinteren

Vi udbyder de samme ture om vinteren, som vi gør resten af året. På nogle af turene kan der være årstidsspecifikke oplevelser - fx indsamling af mad i naturen - men vi har altid spændende og meningsfulde alternativer i baghånden.

Læs mere om vores mange skønne oplevelser herunder, eller kontakt os på +45 72 16 19 95 eller skriv på info@searangers.dk, så skræddersyer vi jeres helt eget vintereventyr!


kulden bider ikke

Alt vores udstyr er gennemtestet, og når det er rigtigt koldt, får vores gæster vintersættet på, så de har det varmt og tørt på turen.

Vintersættet:

 • Typhoon PS330 Extreme tørdragt
 • Typhoon 100g eller 200g underdragt
 • 6,5 mm neopren støvler
 • Gore-Tex skiluffer eller neopren handsker
 • Balaclava i fleece og evt. sikkerhedsbriller
 • Sikkerhedsgodkendt, selvoppustelig redningsvest

Vi er i træning

Hvert år gennemfører vi øvelser, der sikrer, at vores skippere og guider er klar til enhver form for nødsituation.

Selvom vi aldrig har tabt en gæst, har alle vores guider og skippere således masser af træning i mand-over-bord scenarier, så vi hurtigt og gnidningsfrit kan få folk op i båden igen - skulle det nogensinde blive nødvendigt.

Læs mere om vores både og sikkerhed.


 

Microsoft.CSharp.RuntimeBinder.RuntimeBinderException: The call is ambiguous between the following methods or properties: 'Umbraco.Web.UmbracoHelper.Media(params int[])' and 'Umbraco.Web.UmbracoHelper.Media(params string[])'
  at CallSite.Target(Closure , CallSite , UmbracoHelper , Object )
  at System.Dynamic.UpdateDelegates.UpdateAndExecute2[T0,T1,TRet](CallSite site, T0 arg0, T1 arg1)
  at ASP._Page_app_plugins_ncgridproductpicker_views_ncgridproductpicker_cshtml.Execute() in c:\home\site\wwwroot\App_Plugins\ncGridProductPicker\Views\ncGridProductPicker.cshtml:line 13
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in c:\home\site\wwwroot\Views\Partials\Grid\Editors\Base.cshtml:line 20