Tag med Aarhus SeaRangers på eventyr i Aarhusbugten. Det er fra havet, at byen forstås bedst – i sin kulturhistoriske sammenhæng til resten af kulturlandskabet. Alle bør unde sig selv at opleve Aarhus fra vandet.

Lige meget om det er vennerne, kunderne eller personalet der skal med ud, så garanterer vi, at oplevelsen af Aarhus fra søsiden giver nye, spændende perspektiver på byen og bugten. 

Skal I spise efterfølgende, eller vil I gerne udvide firmaturen? Kombinér sejladsen med spisning og hygge i den gamle Toldbod på havnen, eller ryst personalet godt og grundigt sammen med teambuilding kun få hundrede meter fra Domkirken. Kontakt os og hør mere.

 
Facinerende fortællinger fra Aarhus Bugt:

Ombord på vores hurtig-sejlende RIB-både vil en af vores dygtige guider fortælle fascinerende historier om Aarhusbugten. Fortællingerne vil centrere sig om byudviklingen i Aarhus, bugtens biologi og områdets kulturhistorie. Hvis vi er heldige kan både sæler og marsvin spottes på turen. Tag med på en sjov, action-pakket og sikker tur, hvor alle kommer i land med et smil på læben efter at have nydt Aarhus fra vandet.

 
Eksempel på program for Aarhus fra Vandet

 • Vi mødes på hovedtrappen til Toldboden, hvor I bydes velkommen af Aarhus Searangers Staff. Vi klæder om til sejlertøj og gennemgår sikkerhedsinstruktioner.
 • Den bynære sejlads i og rundt om Aarhus havn begynder:
  • Fortællinger om byudviklingen i Aarhus
  • Fortællinger om biologien i havnen og bugten
  • Fortællinger om vikingernes AROS
  • Vi ser APM terminalen HELT tæt på
 • Vi kommer i land, klæder om, afslutter og siger tak for i dag.
 • Alle gæster får et eksemplar af bogen: Aarhus Ø.

 
Flere valgmuligheder

Vi kan altid skræddersy ruten og fortællingerne efter jeres ønsker, så kontakt os og hør mere om alle mulighederne, eller søg inspiration i de tre variationer på 'Aarhus fra Vandet' herunder:

Vind i håret og spændende fortællinger

Vi tilpasser arrangementet efter jeres behov.


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud:


Priseksempel på Aarhus fra Vandet:

Varighed: ca. 2 timer. Sejladsen varer ca. 1 time.

Der er plads til 12 gæster i en RIB.

Kr. 5400,- pr. RIB ekskl. moms

Alle gæster får et eksemplar af bogen: Aarhus Ø.