De fleste mennesker er fascineret af havet – og det er der god grund til. Havet er en verden for sig selv som bliver ved med at overraske. Det er vores mission at tage jer med på opdagelse i denne unikke verden og give jer en fantastisk oplevelse. Fra Aarhus kan vi nå hele bugten rundt med vores RIB-både, som ikke bare er hurtig, men også enormt sjov og sikker at sejle i.

Når vi tager på undervandsjagt har vi fokus på helhedsoplevelsen og ikke bare fangsten. Derfor sørger vi altid for, at alle på turen bliver fortrolige med vandet, inden vi starter selve jagten. Vores fokus er på livet under overfladen og vores instruktør giver gerne en guidet undervandstur, hvor de spændende skabninger udpeges og der smages på de lokale tangplanter fra stenrevet.

Vores undervandsjagtinstruktør, Morten Rud, er en meget kompetent herre. Han har over 15 års erfaring med undervandsjagt og er certificeret fridykkerinstruktør. Samtidig er han uddannet havbiolog hvilket giver ham mulighed for at lære fra sig på alle niveauer - så ligegyldigt om du er begynder eller øvet er det helt sikkert at du får en oplevelse med hjem i posen.

Undervandsjagt

Varighed: 5,5 timer.


Kr. 999,- pr. person ekskl. moms ved 10 personer.

Prisen er inkl. mad og drikke.

Undervandsjagt med Aarhus SeaRangers

  • Hurtig sejlads i RIB-båd
  • Bliv introduceret til undervandsjagt
  • Lær om fridykning
  • Få tips & tricks af en ekspert 
  • Oplev en helt ny verden