Året går på hæld, og både vi og naturen går mod hvid jul og mørke nætter. 


Derfor tænder vi i SeaRangers op i vores store lavvu-telt i æblehaven ved Norsminde Fjord, og spreder lamme- og rensdyrskind ud på bænkene langs lanterner og blussende bål.


Vores opvarmede lavvu-telt i Norsminde kan bænke op til 40 gæster, og rammen er dermed sat for alt fra møder til vinterhygge med personale eller familien.

Lavvu-telt og rensdyrskind mestrer kulden
Lavvu designet har været brugt i umindelige tider af de samiske rensdyrhyrder til at overleve på den vindomsuste tundra. Designet betyder at det kan varmes op inden jeres ankomst, så I kan afholde vinter- og efterårsarrangementer i naturen uden at fryse.

Udover deres telt så er rensdyrets pels afgørende for samerne, når de skal holde varmen i de arktiske områder. Hårene på rensdyrets skind er nemlig hule og har fænomenal isolationsevne.

Koldt og varmt lys
Når mørket falder på, står stjernerne koldt og klart i Norsminde, hvor der er meget lidt lysforurening. Inde i teltet tænder vi dog lanterne, så man sidder og spiser den varme vikingegryde i et blødt, behageligt lys.

Naturoplevelser er anderledes i vinterhalvåret, men de behøver ikke at være kolde. De kan derimod være behagelige, fyldt med bålhygge og med tid til en snak og fælles refleksion - naturligvis over en øl, gløgg eller vin.


 Eksempel på program for vinterarrangement i lavvu-telt

  • 10.00 – 10.30 Vi mødes ved slæbestedet på Marselisborg Lystbådehavn, hvor I bydes velkommen af Aarhus SeaRangers. Vi klæder om til sejlertøj og gennemgår sikkerhedsinstruktioner.
  • 10.30 – 11.15 Vi lægger fra kaj og sejler rundt i Aarhus Havn og bugt med kursen mod   Norsminde. Mens vi sejler, fortæller guiden om Aarhus’ byudvikling, historier vikingernes Aros og biologien i bugten. Undervejs nyder vi de smukke landskaber   syd for Aarhus.
  • 11.15 – 11.45 Vi går i land på Norsminde Havn, klæder om og går mod Camp SeaRangers.
  • 11.45 – 12.45 Vi ankommer i æblehaven og finder os til rette på rensdyrskindende i den store, opvarmede lavvu. Guiden byder velkommen og der serveres bastant vintergryde samt gløgg, øl og vand.
  • 12.45 – 13.15 Turen går tilbage til båden i Norsminde Havn, hvor vi klæder om til sejlads.
  • 13.15 – 13.45 Sejlads fra Norsminde Havn til Marselisborg i højt tempo.
  • 13.45 – 14.15 Vi ankommer til Navitas, klæder om og siger tak for en god tur.

Nordisk vinterhygge i opvarmet lavvu

Det tager kun 30 min. at komme til Norsminde fra Aarhus C.

Vi kan arrangere transport i RIB-båd eller bus, men man kan også sagtens kører selv.

Læs her om hvordan vi holder jer varme og tørre ved RIB-sejlads


 

Normalpris: Fra kr. 798,- pr. person ekskl. moms.

 

Vintertilbud (1/11-1/4): Fra kr. 698,- pr. person ekskl. moms.

 

Kontakt os og hør om de spændende muligheder, og få et tilbud skræddersyet til jeres antal og behov.

Telefon: +45 72 16 19 95 

Email: info@searangers.dk